Nyt

Carmen de Giorgi. Foto: Facebook.

En marokkansk mand dræbte tirsdag aften en italiensk kvinde i en bar i Torino. Mordet skete, efter at hun angiveligt afviste marokkanernes tilnærmelser, skriver Corriere della Sera. To venner af mordofferet blev også såret.

Medhi Hounafi (34), der har en almindelig opholdstilladelse i Italien, havde mødt Carmen de Giorgi (44) i baren, og de to sad ved det samme bord. Carmen siges at have reageret køligt på Hounafis tilnærmelser, og det siges at have udløst en voldsom vrede hos den 34-årige.

Da han stak den 44-årige kvinde, brølede han “Allah beskytter mig!” oplyser ejeren af ​​baren, som er videointervjuet med den italienske avis. Hendes egen niece var en af ​​de to kvinder, der blev såret i angrebet. Carmen var lille og kunne ikke forsvare sig, siger hun.

ANNONSE

En ven, der husker Carmen på Facebook, skriver, at ingen fortjener en sådan skæbne, og at hun er ked af det både på vegne af Carmen og hendes datter. Dit smil og dine venlige øjne vil altid forblive i mit hjerte, tilføjer hun.

ANNONSE

Mest læst