Doc-TV

Kulturkampen i USA har nådd et nivå der Biden-regimet vil tvinge folk til underkastelse. En oberstløytnant i USA Marines utfordret militærledelsen etter de 13 drepte soldatene i Kabul og sa den burde stå til ansvar og ta sin hatt og gå. Men ledelsen svarte med å sparke ut Stuart Scheller. Han fikk munnkurv, men gikk ut mot munnkurven. Da havnet han i kakebu. Der sitter han i isolat. Foreldrene har snakket med ham to minutter på telefon. Det var om advokathjelp. Foreldrene var gjest hos Laura Ingraham og de fortalte at advokatene har advart om at militære kan trekke ut saken i årevis og ødelegge familien økonomisk.

Isolat og uthaling av den juridiske prosessen er noe som har vært brukt mot Trump og hans folk. Mike Flynn var nasjonal sikkerhetsrådgiver, men det forhindret ikke at de knuste ham økonomisk.

Nå anvendes de samme metodene mot folk som ikke vil la seg vaksinere. De tvinges til å ta vaksinen. De som nekter, mister jobben. Det har allerede ført til mannskapsmangel på sykehus over hele USA. I New York sier den nye guvernøren, Kathy, at de kan suspendere visumreglene og hente inn sykepleiere fra Filippinere.

ANNONSE

Project Veritas har en video fra et sykehus i New York hvor en kvinnelig spesialsykepleier forteller fra avdelingen der en kollega dør av komplikasjoner etter å ha blitt tvunget til å vaksinere seg. Videoen er allerede sett av 4.4 millioner på en uke. En lege på jobb sier at vaksinene er noe dritt og at folk ikke får vite hva de inneholder.

-Er du ikke redd for å miste jobben når du står frem på denne måten, spør James O’Kefee.

-Jeg setter min lit til Gud, svarer Jodi.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

ANNONSE