Doc-TV

USA har liberty, og den har de kjempet hardt for. Nå tar presidenten den fra den. Norske medier er ikke i nærheten av å få frem hvor stort dette anslaget mot friheten er. Biden-regimet viser seg mer og mer som illegitimt og amerikanerne oppfatter at Biden hater USA. Han har ingen forståelse for at folk re forskjellige og vet best hva som er godt for dem, særlig på et sensitivt område som vaksiner. Å tvinge folk til å ta en eksperimentell vaksine er så uamerikansk som det kan få blitt.

Norge dilter etter USA, ikke like kontant, men vi befinner oss i kjølvannet.

Derimot voldte det bry at Danmark fredag opphevet alle restriksjoner. Når et land gjør noe annerledes enn oss, er mer liberal, får myndighetene og mediene problemer. Hvordan skal de forklare at et land det er naturlig å sammenligne seg med, velger en annen løsning?

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

ANNONSE

Læs også

Læs også