Doc-TV

En fantastisk dag i skogen med hundene. Ingenting er som norsk vinter. Vi ser litt fremover. Dette året setter vi oss noen nye mål. Vi klarte å etablere TV i fjor og mange er takknemlige for det. It-mannen vår holder på å gjøre endringer slik at alle våre videoer blir liggende på vår egen side. Vi er vanemennesker og det er slitsomt å skulle forholde seg til nye nettsteder.

Vi kommer til å introdusere en nordiske løsning, en integrert løsning der de tre nordiske språkene fungerer på samme plattform.

Vi kommer også til å dekke sport. Det skjer noe på sportsfronten som fortjener oppmerksomhet. Vi er ved å få enere i flere grener. De demonstrerer at Norge ikke lenger er et sosialdemokratisk samfunn. Dette i skarp kontrast til politikken hvor det ikke er de skarpeste knivene i skuffen som styrer og steller.

Vi skriver om så mye negativt, at vi trenger å fokusere på områder hvor folk utmerker seg ved sin innsats.

Det blir mer USA i år. Det er valgår. Vi har fulgt med hele tiden. Biden-regimet er på vei ned og norske medier boikotter negative nyheter. Hva sier det om våre medier? Hvor har de sin lojalitet?

ANNONSE

Biden-regimets undergang vil rive med seg mye og kan få uante konsekvenser.

Når noe skjer i nåtiden kaster det lys bakover og lyser opp fortiden. Angela Merkel var ikke god og dum da hun suspenderte Dublin-konvensjonen. Hun gjorde det med overlegg, for å ramme Tyskland. Hvordan kan vi si det? Fordi Biden-regimet opphevet en remain-in-Mexico-policy som Trump hadde fått på plass med Mexicos samtykke, og åpnet grensene for en tsunami. Ikke bare antallet er kriminelt høyt – 1,9 millioner på et år er registrert pluss en halv million som har unnsluppet kontroll – men de slipper også covid-testing og vaksiner, mens amerikanerne mister jobben hvis de ikke vaksinerer seg.

Slik oppfører en makt seg som vil tvinge borgerne til underkastelse.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE

Læs også

Mest læst

Læs også