Kommentar

Vesten og især USA har de seneste tyve år foretaget en glidende bevægelse fra krig til ”appeasement” overfor islam, til hvad som i dag minder om total underkastelse.

Hvis man skal fatte fænomenet skal man følge Lara Logans analyser. Hun er fremragende.

USA har udlovet en dusør på henholdsvis fem og ti millioner dollar for lederne af Haqqani-netværket. Disse ledere er ansvarlige for hundreder af amerikanske soldaters liv og tusindevis af afghaneres.

Nu sidder de samme mennesker med ansvar for indenrigsministeriet i Kabul, dvs. det er dem, der sørger for “sikkerheden”. Det er dem Biden-regimet må forhandle med om frit lejde for amerikanere og afghanere.

Hvad gør Biden-regimet i en sådan situation? Truer de med konsekvenser, hvis der krummes et hår på amerikanernes hoveder? Nej, Tony Blinken og øverstkommanderende for Central Command, Kenneth McKenzie, roser Taliban for professionalitet og redelighed.

ANNONSE

Biden-regimet går endda så langt at de siger de vil dele efterretningsinformation med Taliban og udtrykker håb om samarbejde.

Biden-regimet har krydset den røde linje, fra ”appeasement” til underkastelse.

Underkastelse er et psykologisk fænomen, hvor man bevæger sig i en retning, hvor der er en splittelse mellem nationale interesser og ideologiske præmisser. Det begyndte for alvor under Obama. Obama kunne ikke lide krigen mod terror. Han frigav fem Taliban-ledere fra Guantanamo, i bytte med en desertør, der senere er konverteret til islam.

De ideologiske og emotionelle præmisser drev de liberale til at distancere sig fra sit eget land og forstå fjenden, som ikke længere var en fjende, men et offer.

Tyve år efter 9/11 siger unge mennesker at man ikke må gøre muslimer til ofre. Det er at misbruge 9/11. Beskrivelsen af 9/11 minder mere om en ulykke, ikke en bevidst handling.

I vestlige menneskers optik er dette humanisme.

Det er humanisme forklædt som selvmord.

Det, der tidligere var sentimenter på venstrefløjen, er i dag blevet politik i Washington og bestemmer USA’s ageren.

Det fik Biden-regimet til at udstyre international jihad med et enormt våbenarsenal, våben der kan bruges mod Vesten.

Samtidig demonstrerede man at loyaliteten til egne borgere ikke betød noget. Løfterne om ikke at efterlade nogen, var tomme. Man demonstrerede for en hel verden at USA ikke var til at stole på, ikke en gang for amerikanerne.

I 2001 blev USA angrebet.

Tyve år senere er USA besejret, af sine egne.

ANNONSE