Kommentar

Det er nu blevet almindelig viden, at Vesten ikke skulle have forsøgt at omvende muslimske lande til vestlige værdier. Troen på at vestlige værdier er universelle fremstår nu som en illusion. Hvis det accepteres er der meget som falder sammen, bl.a. troen på at menneskerettigheder er universelle.

Implicit ligger en erkendelse af at islam var stærkere end Vesten. Det kaldes med et fint ord for defaitisme, at slås for en sag man ikke tror, vil sejre.

Den sag som taber er Det gamle Europa og Det Nye, dvs. USA og den grundvold de stod på: Kristendommen, retssamfundet, den litterære og religiøse kanon. Denne grundvold får et racistisk stempel i antiracismen navn og indvarsler den nye tid: stammesamfundets genkomst, vold og polarisering. De, der hånligt forkaster “døde, hvide mænds” kultur er de nye barbarer. De har forført ungdommen og de har importeret nye indbyggere, og forledt dem til at tro på en ny illusion: At det er fremskridt, hvis islam og venstrefløjen overtager vore samfund.

Dette er en så løs konstruktion at den er dømt til at mislykkes, men den har allerede formået at gøre ubodelig skade.

Når Frp. stemmer for at der skal undervises i racisme og højreekstremisme i Oslo-skolerne er det et bevis på denne intellektuelle kapitulation. Man lader som om det betyder noget andet end det gør. Denne vedtagelse handler om Frp. og partiets vælgere. Det er dem, der skal jages ud af samtiden og samfundet. Det er “opgøret” med politiske vedtagelser og bureaukratiske midler. Kommunister og islamister forstår at udnytte systemet.

ANNONSE

Men budskabet er endnu mørkere.

Da den vestlige elite opdagede at de ikke kunne omvende afghanerne til moderniteten, havde de allerede importeret millioner af muslimer til Vesten og nu skiftede de fokus: Eliten indgik et konkordat med muslimerne. De måtte have deres tro i fred i Vesten og eliten lovede at tilpasse de vestlige samfund til islam.

Det skulle ske på de vestlige borgeres bekostning. De fik ikke lov til at være i fred.

Muslimer slipper for at finde sig i ytringsfrihed, deres kvinder skal dække sig til, der vedtages love mod diskriminering og hadefulde ytringer, men diskrimineringen kan per definition ikke gælde de vestlige mennesker.

Budskabet er klart: Det er de vestlige mennesker, der skal omvendes. Det eliten ikke klarede med muslimer i et land som Afghanistan, det vil de klare med borgere, som de kender, ud fra historie og kultur og ikke mindst kontrol. Folk med muslimske navne formår de ikke at holde styr på. Hverken postbuddet eller de offentlige myndigheder formår at holde styr på en mandlig befolkning, hvor alle hedder Mohammed. Men danske borgere formår de at holde styr på. De kan tugtes til lydighed.

Det gøres gennem at misbruge den tillid som Socialdemokratiet overtog og den dårlige samvittighed, som overlevede afkristningen. Individet står nøgent tilbage, mange uden familie og hvis den eksisterer, er den smadret. Vi var allerede kommet langt i en udvikling, hvor individet var underlagt staten da pandemien indtraf: Nu overtog staten kontrollen over kroppen. Det er den ultimative kollektivisering. Stalin kollektiviserede landbruget. Den moderne stat overtager kroppen på alle i samfundet.

Det sker i samarbejde med Big Tech og Big Pharma, som allerede sidder med dataene om hver enkelt og tjener store summer på at sælge dem.

Det var ingen tilfældighed at politikerne ikke satte foden ned. Vi ser nu at politikerne kræver at Big Tech samarbejder med dem om at kontrollere borgerne. De giver sig selv carte blanche og friheden bliver en frihed på betingelser. Det er et andet ord for diktatur.

Individualismen blev vort banesår. Den frigjorde os, men gjorde os sårbare. Vi havde ingenting at stå imod med.

I et sådan system får muslimer og islam overtaget. De er en anden universalisme, ummahen. Alle muslimer ved dette. De ved at Vesten har gjort sig selv svag og at de selv bliver stærkere.

Uden den aktive indsats fra vore egne myndigheder/institutioner ville dette ikke kunne ske.

“Mangefold” blev til et våben. Det betyder “magtovertagelsen”, indefra.

I USA har der rejst sig en patriotisk græsrodsbevægelse, hvor kristendommen er en uløselig del.

I Europa ser vi ikke meget til det. Vi er endnu svagere. Konservative kristne har lurepasset, trukket sig væk fra verden.

De konservative kristne og de borgerlige har kun kort tid tilbage til at organisere sig og skabe enheder, som kan tage kampen op.

Et medie som Document er et helt nødvendig værktøj for at skabe en sådan bevægelse.

Den kan kun komme nedenfra.

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE