Nyt

En af Tysklands mest fremtrædende islamkritikere, den egyptisk-tyske politolog, Hamed Abdel-Samad, kommer på lynvisit til København for at lancere sin nyeste bog, ”Muhammed – et opgør”, der nu udkommer på dansk. Det er lykkedes Trykkefrihedsselskabet at få Hamed Abdel Samad til at besøge os mandag den 30. august, kl. 19.30-21.30 i Vartovs Store Sal, Farvergade 27, 1463 København K.

Det er første gang, at Abdel-Samad udkommer på dansk ved Forlaget Ellekærs mellemkomst: http://www.ellekar.dk/Bog_39.html

Mødet holdes på engelsk.

Mødeleder er Lone Nørgaard

Billetter: 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding her: https://place2book.com/da/sw2/sales/oinpgroy3a

Lidt om forfatteren:

Hamed Abdel-Samad blev født i 1972 nær Giza i Cairo og er søn af en sunnitisk imam. I sin ungdom var han medlem af Det Muslimske Broderskab, men har senere taget en særdeles kritisk holdning til islam og især til islam i Europa, og er forfatter til en række islamkritiske bøger, bl.a. Mein Abschied vom Himmel (fra 2010 og anmeldt af Alex Ahrendtsen her: https://www.trykkefrihed.dk/portrat-af-araberen-som-ungt-menneske.htm og Der Islamische Fascismus (fra 2014 og oversat til norsk på Document Forlag). https://www.documentforlag.no/produkt/den-islamske-fascismen/

Abdel-Samad har læst engelsk og fransk på Ain Shams Universitet i Cairo, politisk videnskab på Universität Augsburg og japansk på Kwansai Gakuin Universitet i Japan.

Han har arbejdet som konsulent for arabisk uddannelse i UNESCO og har forsket i den tidlige islam på Universität Erfurt og i jødisk og islamisk historie på Ludwig-Maximilians-Universität München.

Link til hans hjemmeside: https://www.hamed.tv/

 

 

ANNONSE