Nyt

Jeg har lidt opgivet at blogge eksempler på det Nørrebro-LGBT’erne kalder ‘rainbow capitalism’, men det drejer sig eksempelvis om Hummel, DSB, DMI, DBU og Superliga’en. Det er overalt, og anerkendes som det nye normale langt ind i borgerlige rækker. Aminata Amanda Corr kommenterer Nørrebro Pride 2021 i Berlingske – Kendisser sælger ud, og Nørrebro-aktivister har tabt sutten. Igen

“Enden er som sagt nær. Det er vist ingen hemmelighed, at deltagerne ved arrangementet Nørrebro Pride deles op efter hudfarve, og at hvide mennesker sendes ned bagest i optoget.

Tænk, hvor meget man som hvid person må hade sig selv, hvis man møder op til det arrangement? Det er altså lidt fascinerende. …

På Instagram kan man læse deres ‘guidelines’, og vi er ude i, at det er så tragisk, at det er decideret komisk. Der står blandt andet: ‘Hvis du er hvid og/ eller heteroseksuel vil du blive nægtet adgang’ og ‘Ring IKKE til politiet. Kom i stedet til værterne…

… Man måtte i øvrigt heller ikke til festen tale til nogle, der ikke virkede enormt interesserede i at tale med én. Man skulle være åben for at modtage skældud og man ville blive bedt om at gå, hvis man sagde noget politisk ukorrekt. Man måtte ikke iklæde sig en æstetik, der ’stjæler’ fra andre kulturer. Man måtte ikke tage billeder.

Og som en sidste retningslinje forbeholdt arrangørerne sig retten til at afvise folk i døren, som de bare ikke havde lyst til skulle komme ind. Selv hvis de opfyldte alle kriterier om ikke at være hvide, ikke at være heteroseksuelle, ikke at tage stoffer og ikke at have kulturelt forkert tøj på.”

ANNONSE

Mest læst