Nyt

For nogle uger siden blev en 22-årig mand skuddræbt på ‘Pusher Street’, og det viste sig at være en christianit. Det har medført en historisk bred modstand mod banderne, der af Ekstra Bladet benævnes NNV (‘Nørrebro og Nordvest’ og LTF (‘Loyal To Familia’) – to indvandrerbander. Bemærk de saksede kommentarer (via Uwe Max): “Christiania for christianitter først og fremmest…” og “Er slet ikke racist men efter de har indtaget gaden er det blevet kaos…”. Fra EB.dk – Christianitter har fået nok: Pusher Street skal dø

“‘Nok er nok’. Mere end 100 navngivne christianitter lægger nu under de slagord op til et endeligt opgør med Pusher Street og den ulovlige handel med hårde stoffer og hash i den verdensberømte gade.

Det sker efter en sommer præget af drab, brutale overfald og andre hårde konfrontationer på bydelens hashmarked og hyppige beslaglæggelser af slagvåben og knive.

– Det er den mest klokkeklare udmelding fra en så stor gruppe navngivne christianitter, jeg har set, og det gør mig virkelig glad. Der er jo ingen tvivl om, at vi i lang tid har set kriminelle grupperinger optræde flok-truende og markere, at det var dem der bestemte på Christiania, siger Tommy Laursen, politiinspektør i Københavns Politi…”

 

ANNONSE