Kommentar

 

Heftig debat i dene franske nationalforsamling om vedtagelse af lov, der skal nægte ikke-vaccinerede adgang til hospitalshjælp.

Nå ja, du smutter jo bare lidt før….

Det vil være bekendt for læsere af Document.dk og Snaphanen at den franske præsident Emmanuel Macron har truet med en ny lov, som skal forbyde mennesker, der ikke ønsker at lade sig vaccinere mod corona, adgang til hospitaler og andre offentlige behandlingsfaciliteter. Denne lov er nu blevet vedtaget i Nationalforsamlingen med kun få stemmer for, og Senatet skal behandle sagen fredag. Vedtages loven, træder den i kraft 1.  august og betyder bla., at  personer med en dødelig sygdom vil stå uden hjælp, medmindre de fremviser en negativ PCR test, som ikke er mere end 2-3 dage gammel og med få undtagelser udføres mod betaling. Desuden vil kun akkut nødhjælp give adgang for ikke-vacinerede til hospitalshjælp. 

Det siger sig selv, at patienterne får travlt, hvis de er under en regelmæssig ugentlig behandling, og det samme gælder for diverse livsnødvendige kontrolkonsultationer? Hvordan forestiller de politikere sig, som har accepteret dette lovforslag, at en afkræftet kræftpatient skal stavre afsted til en test før hver kemo behandling eller en patient med nyrelidelse før sin dialyse? Mange andre håbløse situationer vil naturligvis opstå med en sådan lov, der må synes at være helt hen i skoven for ethvert normalt tænkende menneske. 

Det er skræmmende, at fascistiske træk igen dukker op i Europa med sine ellers så højt besungne menneskerettigheder, og  det har da  også udløst en eksplositionsagtig reaktion i den franske befolkning, der ser denne lov som en dyb krænkelse af de mest elementære menneskerettigheder og en absurd og beskidt metode, som burde være uhørt i det oplyste  år 2021 domineret af selvretfærdige, toneangivende humanister. Fører det ikke snarere tankerne hen på de farlige strømninger i 1930-40’nes Europa? Måske vil historien aldrig opleve sin sidste tyran.

ANNONSE

Så vidt er det altså kommet, at en europæisk statsleder nægter en del af sin befolkning adgang til hospitalerne. Naturligvis må det få store konsekvenser ikke kun for de syge, men også på en lang række områder i det franske samfund, og Macron får formodentligt svært ved at retfærdiggøre denne apartheid over for ca halvdelen af den franske (ikke-vaccinerede) befolkning, der er på kogepunktet, mens vi andre står måbende med næserne over hegnet og ser på. Mon ikke Macron først og fremmest har lagt gift ud for sig selv?

Det er ikke alene ufatteligt grænseoverskridende, men dertil kommer, at denne lov meget vel vil få alvorlige konsekvenser for dødeligheden ifm. andre ubehandlede sygdomme og måske i et omfang der skal vise sig at blive større end dem, som dør af covid influenza.

Emmanuel Macron er globalisternes mand, det ved vi, og for mig rejser det spørgmsålet under hvilken påvirkning og af hvem Macron bliver manipuleret til at handle med så stor en foragt for det franske folk. Måtte dette ondskabsfulde narrespil ikke blive til inspiration på vore hjemlige himmelstrøg. 

.https://lecourrierdesstrateges.fr/2021/07/19/interdire-lhopital-aux-non-vaccines-ou-la-fin-du-monopole-de-la-securite-sociale-enfin/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=les-derniers-articles-du-courrier-des-strateges_164

 

af Bitten-Kirsti Nielsen

 

ANNONSE