Kopierede/fra hoften

Mænd dræber planeten ved sin «giftige maskulinitet». Derfor bør mænd blive mere feminine. Dette er konklusionen i en spritnyt studie fra University of California (UCLA).

Macho mænd spiser alt for meget kød og må, for at forhindre jordens undergang, blive mere feminine. For i UCLA’s stereotype verden er det lettere for kvinder at tilpasse sig en plantebaseret kost.

Studiens initiativtager er Daniel Rosenfeld. I en præsentation af studien i journalen Appetite (som er dateret 1. november 2021!) hævder han at der råder en opfattelse af at «ægte mænd spiser kød».

Compared to women, men eat more meat and are less open to becoming vegetarian.

Greater conformity to traditional gender roles predicted more frequent consumption of beef and chicken and lower openness to vegetarianism among men but offered no predictive value among women.

Rosenfeld mener at et reduceret kødforbrug er en af de mest lovende strategier til at forbedre miljømæssig bærekraft. Men kun 5 procent af alle amerikanere er vegetarianere. Derfor må mænd blive som kvinder.

ANNONSE

Dette kan opnås ved at tage en psykosocial tilgang i brug:

Understanding this gender gap more concretely can support efforts to reduce meat consumption through a psychosocial approach to behavior change.

Rosenfeld er socialpsykolog og har specialiseret sig i moral og ernæring. Han har bidraget til over tredive forskellige studier og publikationer, næsten alle omhandler vegetarianisme på en eller anden måde. Den britiske avis The Sun har snakket med ham.

– Meat is seen as a traditionally masculine food, study sier Daniel Rosenfeld.

– Men who eat vegetarian diets are in fact seen as less masculine.

Det største problem er ifølge Rosenfeld al den metangas dyrene slipper ud når de «promper».

Storkvægkød er værst, og mest dødelig for planeten. Siden oksekød er den type kød som anses for mest mandig, er dette et bevis på hvordan giftig maskulinitet dræber kloden.

Desuden hævder han at det er usundt at spise kød, noget som ikke genspejles i nationale kostråd, som anbefaler en balanceret kost med noget kød, noget fisk samt masser af frugt og grøntsager.

Der findes ikke videnskabelige belæg for at påstå at vegetariansk ernæring er sundere end en ernæring som indeholder kød.

Ren vegansk kost indebærer desuden en helbredsrisiko i sig selv. Særlig manglen på B12 kan give hjerneskader hos børn og føre til lavere IQ. Hos voksne mennesker har man set eksempler på at B12-mangel har fået hjernen til at krympe.

I den vestlige verden varierer andelen af vegetarianere mellem 5-10 procent. Svenskerne ligger i den øvre del af spekteret. Veganere udgør kun et par procent.

Med EU’s klimaplan går vi en lys fremtid i møde, i endeløse køer til opladning, i skyggen af millioner af vindmøller, på vej hjem til iskolde huse hvor strømmen er koblet fra og fyring med træ er forbudt. Omringet af feminine « soy boys » og mænd som «definerer sig» som kvinder, som alle behøver teknisk hjælp af en giftig macho-mand til at ”plugge inn” laderen.

Les også: I dag starter EU jobben med klimaplanen «Fit for 55»

Og når vi endelig får strømmen tilbage nogle timer kan vi ikke længere stege os en dejlig bøf.

Ikke at det har så meget at sige, egentlig. For ingen ville have haft råd til bøf uanset hvad, med undtagelse af oligarkerne som disponerer alle pengene som tidligere blev disponeret af familierne, men som nu er krævet ind i forskellige klimaskatter og klimaafgifter. Building Back Better, som eliten kalder det. Bedre for hvem, egentlig?

Garanteret ikke for os almindelige dødelige.

Det er som om man ser «The Great Reset» udspille sig i slow motion.

«Velkommen til 2030. Jeg eier ingenting, og jeg er lykkelig.»

The future so bright, I gotta wear shades.

The Sun

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE