Nyt

Collage: Hatecrime ved HerningCentret, 16. maj 2021

For et par uger siden blev et ungt homoseksuelt par overfaldet, da de gik hånd i hånd ved HerningCentret. Her drejer det sig ikke kun om ord, men om vold. Ikke begået af en beruset mand, men af flere i fællesskab. Eneste medie der har omtalt historien er Herning Folkeblad, der i den trykte udgave lader en LGBT-talsmand male med den brede pensel under overskriften: ‘Minoriteter er stadig udsatte’. Fra Herning Folkeblad – Politiet husker ikke andre hate-crimes i Herning: Overfald stadig uopklaret.

“Ifølge sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning har ingen vidner meldt sig med oplysninger om gerningsmændene.

Politiet har tidligere oplyst, at de skal findes blandt en gruppe på syv unge mænd af afrikansk og mellemøstlig oprindelse.

Der blev råbt ad kæresteparret, og da de stoppede, blev de ifølge politiet sparket.”

“Overfaldet på et ungt, homoseksuelt par fra Herning for godt en uge siden ved herningCentret viser, at der er et stykke vej endnu i forhold til at acceptere minoriteterne i det danske samfund.” (Herning Folkeblad, 25. maj 2021, Minoriteter er stadig udsatte)

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria