Nyt

Herning Folkeblad beretter, at en 30-årig kvinde lørdag aften blev udsat for seksuelle krænkelser af fire personer ‘af somalisk herkomst’. Overfaldet fandt sted ved værtshuset Baren på gågaden, nogenlunde samme sted, hvor en 16-årig pige for blot to uger siden blev udsat for en lignede overfald. Flere detaljer på AOH.dk.

“De fire mænd trækker kvinden med ind i gyden mellem biblioteket og Nordea, hvor hun bliver holdt fast af en eller flere personer.

– Her bliver hun gramset på brysterne uden på tøjet. Desuden forsøger mændene at knappe hendes bukser op. Kvinden gør dog så meget fysisk modstand, at mændene opgiver deres forehavende og stikker af i ukendt retning, oplyser Michael Schultze.”

ANNONSE

Ét svar til “Herning: Fire somaliere trækker 30-årig kvinde ind i en gyde – “Her bliver hun gramset på brysterne…””

  1. emmagad siger:

    De Danske politikere og medierne har forklaret at mænd fra andre kulturer ser anderledes ned på kvinder når de ikke er klædt ud som affaldssække, forstå det nu Danske kvinder, i betragtes som ludere til fri afbenyttelse af korandyrkere, forbyd islam i Danmark.