Nyt

Danskerne vil i de kommende år opleve mange personopgør i de islamiske miljøer. Et af tidens ophedede emner er den syrisk-palæstinensiske folketingspolitiker, Naser Khader, der er blevet sexanklaget for voldtægt og uvelkommen sædafgang af en række kvinder.

Khader-sagen er blandt andet drevet af det muslimske miljø med betjenten Elvir Abaz fra Fyns Politi, egypteren Omar Marzouk samt den tidligere Enhedslistenkandidat Asmaa Abdol-Hamid i front. Asmaa Abdol-Hamids bror og ægtemand er fængselsdømt for kvindevold og millionbedrageri.

Nu forlanger den afghanske kvinde, Geeti Amiri, at Det Konservative Folkeparti smider Khader ud.

Geeti Amiri er født i den afghanske hovedstad Kabul. Hun var senere bosat i Indien, inden hun med sin muslimske familie drog til det kristen-sekulære Danmark, hvor de sociale velfærdsydelser er tårnhøje, og de gratis skattepenge hænger på træerne.

ANNONSE

De muslimske klanopgør er ikke kønne, men vinder i stigende grad indpas i Danmark.

Se også
15 år efter JP’s Muhammedtegninger: Muslimerne har vundet, og de bestemmer nu de facto grænserne for satire i dansk presse

ANNONSE