Kort

Kasper Støvring legger en alen til historien om Flemming Nielsen som blev bødelagt for at ha sagt de forkerte ting om islam som ideologi. Dagen før angrepet på Krudttønden anmeldte han en imam for at have opfordret til drab på jøder.

Da Helsingørborgeren Flemming Nielsen anmeldte en imam for opfordring til angreb på jøder dagen inden terrorangrebet i Krudttønden, skete der intet. Statsadvokaten standsede efterforskningen. Nu er Flemming Nielsen til gengæld selv blevet dømt for racisme af dommer Ulla Ingerslev (anklageren var Bente Schnack) for denne kritik af islamismen:

“Ideologien Islam er fuldt ud lige så afskyvækkende, modbydelig, undertrykkende og menneskefjendsk som Nazismen. Den massive indvandring af Islamister her til Danmark, er det mest ødelæggende det danske samfund har været udsat for i nyere historisk tid.”

Civilsamfundet trådte til, på initiativ af Nye Borgerliges formand Pernille Vermund, så på under en time blev Flemming Nielsens omkostninger dækket ifm., at han blev dømt.

To kvinnelige jurister dømmer en mand til bøde for at have sagt noget som enhver oppegående person kan se stemmer. En imam som opfordrer til drab på jøder derimod….. Dan Uzan fik ungælde. Hvordan har juristene det med deres samvittighed. Plager det dem?
Afskaf krænkelsesparagrafferne

 

Foto: Anklager Bente Schnack

ANNONSE

2 svar til “Som i et prisme”

  1. alsidig-akademiker siger:

    Disse krænkelseslove er blot et magtredskab, hvormed politikere og embedsmænd kan kontrollere samfundsdebatten, tror de da. Men disse love er illegitime. Det er ikke politikernes ret at bestemme, hvad borgere må sige eller mene, så længe borgere ikke opfordrer eller giver støtte til vold og overgreb på andre.

    Og det er ikke domstolens ret at dømme efter disse love. Ved at håndhæve disse illegitime love undergraver myndighederne sig selv. Er de egentligt klar over, hvad de gør?

  2. Niels P. siger:

    ca.

    Der findes intet mere rædselsvækkende, modbydeligt, ubegribeligt ondere end nazismen med dens udryddelse af millioner af jøder, herunder børn. Ingen kan begribe, at det kunne ske. Jeg kan ikke rumme det. Det er derfor, jeg deltager i debatten om den trussel, vi i dag er udsat for, islam. Jeg har aldrig og vil aldrig krumme så meget som et hår på nogen muslim, men jeg vil have ret til at sige, hvad jeg mener om islam. Kritikken af islam er ca. 1400 år forsinket.