Kopierede/fra hoften

Gambianske Daba Kora og eks-konen fra Munkebo, konvertitten Natalie Atukunda Kora)

Bonus-info: Nationalie Atukunda (Kora), der arbejder som socialrådgiver i integrationsenheden, hed tidligere Natalie Thornemann Hansen, men fik navnet Atukunda fra hendes ugandiske eks-mand. Hun supplerede med Kora, efter Atukunda.

Den citerede leder herunder har en klar pointe, men lovsjusk i forbindelse med corona-skærpelsen er altså ikke det eneste problem. Nanna Skov Høpfner havde aldrig fået et års fængsel, for lignende aktivisme ved en ‘klima- eller miljø-demonstration’. I så fald ville der konstant sidde tyve venstreradikale i danske fængsler.

Fra EB.dk, formentligt Mads Kastrup – Juridisk makværk.

“Manglen på proportion bliver for alvor udtalt, når man kigger på den dom, der forleden faldt ved Odense Byret. Her blev en 31-årig mand af udenlandsk oprindelse fundet skyldig i ‘forsøg på at yde økonomisk støtte og fremme af terror.’

Manden har via platformen Telegram forsøgt at yde økonomisk hjælp ‘til at fremme virksomheden for en person, en gruppe eller en sammenslutning, der begår, eller har til hensigt at begå’ terror. Og for blandt andet at videresende vejledninger i internetsikkerhed for terrorister, samt i hvordan man går under jorden i Europa.

Han er gambianer og har haft lovligt ophold i Danmark. Dommen lød på to år og udvisning.

En kvinde, der opildner til vold ved en demonstration… og en mand, der arbejder for at omstyrte det danske demokrati og sandsynligvis indføre kalifatet, takseres altså til samme straflængde.”

ANNONSE