Nyt

I Socialdemokratiet passer man godt på pampervennerne og forsyner hinanden med lukrative jobs.

 Seneste eksempel er statsminister Mette Frederiksens gamle partikollega Kristian Madsen, der skal være chefredaktør for fagbevægelsens medie.
På billedet ses Socialdemokratiets daværende ungdomsformand, Kristian Madsen, og den dengang 23-årige Mette Frederiksen, der har anlagt det særlige ‘rebelske strithår’. Dengang kæmpede Mette Frederiksen mod racisme, og hun ville have flere muslimske indvandrere til Danmark.
I midten ses Danmark første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt, der i dag er medlem af Facebooks censurkomite.
Fagbevægelsen ejer 65 procent af A4 Medier, hvor Kristian Madsen nu sætter sig i chefstolen.
Selskabet, der driver A4 Medier, hed tidligere Den Socialdemokratiske Presse, og det udgav i mange år det københavnske dagblad Socialdemokraten.
Det er almindeligt kendt, at den røde fagbevægelse er holdningsmæssigt og økonomisk tæt forbundet til Socialdemokratiet. Her betaler fagforeningsmedlemmer og skatteydere for udvekslingen af vennetjenester og gyldne pengestrømme.
Men den nybagte chefredaktør, Kristian Madsen, er langt fra den eneste partisoldat, der har fået en hjælpende hånd af Socialdemokratiet, når der skal bringes nyheder ud til folket.
Mette Frederiksens parti har tidligere givet folketingskandidaten Jens Jonatan Steen og partifællen Niels Jespersen den magtfulde stilling som chefredaktør for Socialdemokratiets medie ‘Netavisen Pio’.
‘Netavisen Pio’ er grundlagt af Mette Frederiksens personlige ven og tidligere ministerkollega, Henrik Sass Larsen.
På denne måde sikrer Socialdemokratiet, at partivenner sætter sig på centrale pladser i medieverdenen. Danskerne får serveret røde nyheder døgnet rundt.
Hvis du synes, at det smager lidt af Nordkorea, så er det ikke helt forkert.Se også
Dan Park og Momodou Jallow (entartete kunst). Dobbeltportræt.

ANNONSE