Nyt

Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt anklager nu statsminister Mette Frederiksen for at spille med fordækte kort, når det kommer til udlændinge- og islamdebatten.

Morten Messerschmidt fortæller, at Mette Frederiksen tidligere har rettet et nådesløst personligt angreb på DF-profilen, der af nogle ses som den fremtidige leder af Dansk Folkeparti.

“Du er jo totalt racist, mand!” lød det fra Mette Frederiksen.

De hadske ord var rettet direkte til Morten Messerschmidt. Mette Frederiksens racismeanklager skulle angiveligt være fremsat i begyndelsen af det ny årtusinde.

DF’eren Morten Messerschmidt og Mette Frederiksen, der dengang er først i 20’erne, er i Nakskov for at deltage i en politisk debat om udlændinge og indvandrere.

De to unge politikere deler efterfølgende en taxa, og det var her, at Danmarks nuværende statsminister – ifølge Messerschmidt – skulle have kaldt DF’eren racist.

Morten Messerschmidt fortæller, at racismeanklagen ikke blev sagt i en hadsk eller arrig tone. Morten Messerschmidt opfattede det som om, at Mette Frederiksen nærede en personlig afsky for DF’erens generelle kritik af den muslimske masseindvandring.

Noget tyder på, at Morten Messerschmidt har ret. I begyndelsen af 00’erne udtaler Mette Frederiksen sig flere gange positivt i forbindelse med den islamiske masseindvandring til Danmark.

“Desværre er Danmark jo rent faktisk et af de europæiske lande, som har den strammeste udlændingepolitik,” udtaler Mette Frederiksen i Politiken i januar 2000.

I 2002 tordner Mette Frederiksen mod sit eget parti. Den nuværende statsminister mener ikke, at de mange muslimske indvandrere udgør et problem:

“Vi kan lige så godt være ærlige. Vi i Socialdemokratiet har båret ved til den nationale løgn om, at antallet af indvandrere var det store problem,” udtaler Mette Frederiksen i Politiken.

Mette Frederiksen udtrykker senere sin egen negative holdning til Morten Messerschmidts parti:

“Min personlige holdning er, at jeg kun nødtvungent samarbejder med Dansk Folkeparti,” siger Mette Frederiksen i Berlingske i 2003.

Alt peger på, at Danmarks nuværende statsminister er en politisk vendekåbe, der fører befolkningen bag lyset for at tilrane sig magten.

Faktum er, at Mette Frederiksen har talt nedsættende om Dansk Folkeparti og samtidig omfavnede den islamiske masseindvandring.

Kan danskerne leve med en statsminister, der kalder sine politiske modstandere for ‘racister’?

ANNONSE