Kommentar

Her siges sandheder i SVT, som gør ondt. Vi er ikke vant til dem. ‘The tipping point’ er for længst passeret, fremtiden findes allerede på fødegangen.

Jeg talte sidste år med en læser, der har fulgt med her fra starten for tyve år siden. Han mente dengang, at jeg måtte overdrive noget og smøre for tykt på hvad angår Sverige. Nu ville han gerne “undskylde” og sige, at han ser jeg prøvede at ramme en korrekt beskrivelse af virkeligheden. Jeg har har hørt det samme fra andre, som har ment jeg endda ønskede en ulykkelig og katastrofal udvikling for Sverige. De har helt misforstået mine motiver til at løfte dette tema i tyve år og – tør nok siges – meget af tiden i strid modvind.

Intet har ligger mig fjernere, jeg ville forebygge, og det er stadig muligt for Danmarks vedkommende. Hvis man hører Richard Jomshof, Luai Achmed og Göran Adamsson her, er min beskrivelse af Sveriges situation og fremtid ikke spor mere alarmistisk end de tre herrers. I den henseende markerer programmet her en absolut milepæl: Der er mere sandhed i det end normalt, aldrig før har man hørt sandheder om islam, som de Luai Ahmed og Jomshof får lov at sige.

Programlederen er tydeligt rystet, han er heller ikke vant til så mange sandheder i SVT. Han ser allerede tabloidrubrikkerne for sig, og de var heller ikke ret pæne. Men hvad venter man sig af Sveriges mest dogmatiske og reaktionære kraft, pressen? De piver – af forskellige grunde. Ignoranterne piver selvfølgelig, men også de medskyldige i ødelæggelser der frygter at et ansvar er på jagt efter dem.

ANNONSE

Selvfølgelig er der de sædvanlige venstrefløjskvinder med, der ulykkeligt nok bilder sig ind, at de har noget at gøre i politik. De er parodiske, og jeg antager at det er for at gøre parodien perfekt, at den gamle Gudrun Schyman er støvet af og inviteret med. Se endelig det hele – dette er det voldsomme drama også Danmark og Norge risikerer at blive smidt ud i af rene politiske fantaster, men der er ingen vej udenom: Vore landes liv står på spil, og med dem vore efterkommeres.

Hvor længe Sverige har stukket hovedet i sandet, og hvilke katastrofale følger det har fået demografisk, ser man af Robin Ericssons artikel her. Spørgsmålet er, om Sverige er købt eller solgt, og det forfærdelige er, at ingen ved det. Der sidder mange svenskere rundt omkring i landet, og tæller på knapper om hvorvidt de skal redde deres mindreårige børns fremtid ved at emigrere nu, eller vente. Det er ikke noget, man taler om, de er alene om deres dilemma, og den galopperende demografi stopper ikke op og venter på at de tager en svær beslutning. Se Sverige mötsTis 9 mar, minut 58:30

31 procent av nyfödda i Sverige har utlandsfödda mammor

I Sverige har cirka 28 procent av personerna invandrarbakgrund. Då räknas invandrare och svenskfödda med två invandrarföräldrar. Svenskfödda med en svenskfödd och en utlandsfödd förälder räknas som hälften svensk och hälften person med invandrarbakgrund. Det är betydligt högre siffror än 28 procent personer med invandrarbakgrund på dagisen och betydligt lägre siffror på pensionärshemmen. År 2019 föddes 31 procent av bebisarna i Sverige av utlandsfödda kvinnor medan 13 procent av dem som dog var utlandsfödda […]

Kyösti Tarvainen säger att muslimska kvinnor i Sverige får 2,8 barn. Hans beräkningar är att etniska svenskor får 1,7 barn och att etniska svenskar hamnar i minoritet år 2058. År 2100 säger han att Sverige kommer ha 40 procent muslimer och 40 procent etniska svenskar. Han säger att 55 procent av invandrarna till Sverige är muslimer. 3,7 miljoner muslimska invandrare kom till Europa mellan mitten av 2010 och mitten av 2016 jämfört med 3,3 miljoner icke-muslimer. Icke-muslimer i Sverige får 1,8 barn per kvinna jämfört med 2,8 barn per kvinna för muslimer. Douglas Murray säger att de flesta svenskar som lever idag kommer att leva länge nog för att få se ett Sverige där de har blivit etniska minoriteter i sitt eget land.

Douglas Murray kallar det som sker i Europa för ”Europas märkliga död”. Statistiken pekar på att USA blir alltmer latinamerikanskt och asiatiskt och att Västeuropa blir alltmer muslimskt och afrikanskt.

I mindretal i år 2058. Stadig et fuldstændigt fortrængt faktum i offentligheden

Se også Richard Jomshof: Har gärna debatt med Annie Lööf i tv om islamism, Berggren: Därför behöver världsreligionen islam kritiseras og Hans Rustad: Befolkningsutskiftningen i Sverige skjer i rasende tempo – 31 prosent av nyfødte utenlandske.

Bland unga män 15 – 44 år har runt 50 procent invandrarbakgrund i Sveriges tre största städer. I Malmö är unga män med invandrarbakgrund i klar majoritetmedan de snart är i majoritet i Stockholm och Göteborg.

Kyösti Tarvainen säger att muslimska kvinnor i Sverige får 2,8 barn. Hans beräkningar är att etniska svenskor får 1,7 barn och att etniska svenskar hamnar i minoritet år 2058. Men lenge før det er Sverige forandret til ugjenkjennelighet.

Der er rigeligt med demografi at tage fat på i hele Norden Nye fruktbarhetstall fra SSB: Nordmenn dør ut ogMed denne farten er den vestlige sivilisasjonen snart i ruiner

ANNONSE