Nyt

Det seneste døgn har der på de sociale medier været omtalt et opslag på Facebook af en muslim der påstår hun overværede optrinnet i Hørsholm Midtpunkt som vi skriver om her.

Første bøde til niqabkvinde – kom også i klammeri med anden kvinde

Personen hedder Abida Kim Eriksen  og påstår den version Politiet har givet givet efter gennemgang af videooptagelserne ikke er korrekt.

»Patruljen har konstateret, at det formentlig er en af kvinderne, som er kommet til at gå ind i den anden ved en rulletrappe. Og så bliver den anden sur og skubber tilbage. Herefter opstår der skub og slag. Det har intet med niqabben at gøre. Slet ikke,« sagde vagtchef David Borchersen til B.T.

Et vidne fortæller nu en anden version af historien. Abida Kim Eriksen skriver i et Facebook-opslag, at hun og hendes børn på to og fem år var sammen med den niqabklædte kvinde i Hørsholm Midtpunkt, da episoden fandt sted.

Øjenvidne deler dramatisk version af niqab-tumult i butikscenter – politiet afviser selvtægt

Selvom der ikke synes der nogen vidner der har meldt sig til politiet med en anden version og selvom man har set optagelsen igennem fra overvågningskameraer så antyder BTs journalist der kunne have været begået selvtægt.

Hvad der er mere bemærkelsesvæørdigt er journalist Jesper Vestergaard Larsen ikke omtaler hvad kvinden på Facebook ellers skriver.  Det er ellers heftige ting:

Vores problem er at vi ikke står sammen som muslimer og ikke har opfattet at der bliver ført en målrettet krig mod islam! Vores problem er, at dem som skulle udgøre muslimernes imamer er blottet for al mandlighed, når de tier og snakker om forsoning og dialog med Allahs fjender mens deres kvinder bliver overfaldet af en politik som bliver ført af disse beskidte politikere!

Vores problemer er mange, men det første vi bør løse er; at vi skal holde fast i Allahs ﷻ love som de er, uden at ændre eller tilføje. Sharia, Jihad, khilafah, hudud, flerkoneri, opdeling mellem kønnene og andet er en del af Allahs ﷻ budskab som vi er stolte af og holder fast i uanset konsekvenser! Derefter skal vi som fælleskab i dette land have et talerør, en ledelse som er modige, kompetente og har forståelse for islam. En ledelse som forstår de udfordringer og den politik som bliver ført mod muslimerne og hvilken holdning vi skal have eller hvilken reaktion vi bør udføre. Med andre ord skal vi holde sammen som et fælleskab, og der vil aldrig være et fælleskab uden en ledelse. Som vores mester, Omar ibn al-Khattab, må Allah være tilfreds med ham, sagde:

Der er ingen islam uden en jama’a(fælleskab) og der er ingen jama’a uden en leder og der er ingen leder uden adlydelse”

Må Allah beskytte muslimerne.

Facebook

Ifølge BT er den sigtede med niqab af anden etnisk herkomst.

 

ANNONSE

Mest læst