Nyt

Muhammad Qasem Ashraf på Linkedin, 2022)

Vild historie gravet frem af BT, der har fået aktindsigt. Et rengøringsfirma, der blandt andet udføre arbejde for Udlændinge- og Integrationsministeriet har ansatte, der ikke er sikkerhedsgodkendte. En mand har eksempelvis arbejdet på Christiansborg i en kvindes navn. Ejeren hedder Muhammad Qasem Ashraf, der som distriktsleder for ‘Maximum Rengøring’ tilbage i 2010 beklagede sig over danskernes ’sorte’ rengøringshjælp. Firmaet blev ‘opløst efter konkurs’ i 2017, ikke ulig fem andre virksomheder ejet af samme. Ikke bare rengøringsfirmaer, men også skønhedssalon, et vikarbureau og fremdeles.

Flere detaljer hos BT.dk – B.T. afslører: Stort sikkerhedsbrud i staten – ti personer anholdt.

“Selskabet Rengoering.com har vundet den ene store kontrakt efter den anden og gør rent hos alt fra domstole til ministerier. … I flere tilfælde har firmaet anvendt ulovlig arbejdskraft og stået bag sikkerhedsbrud i staten. Selskabets rengøringspersonale har haft adgang til statens kontorer uden på forhånd at være sikkerhedsgodkendt til det. …

Det fremgår af andre dokumenter om Rengoering.com, at der blandt andet har været et sikkerhedsbrud hos Udlændingestyrelsen. Rengoering.com er en af de største leverandører af rengøring til det offentlige. De gør blandt andet rent hos Udlændinge- og Integrationsministeriet, Justitsministeriet, Finansministeriet, Erhvervsministeriet og Østre Landsret.”

ANNONSE