Tavle

Pernille Vermund og forfatteren. Foto: Steen Raaschou

Jeg kan forestille mig, at du er grundigt træt af at få henvendelser fra mig i tide og utide. Som leder af et magtfuldt parti, har du givetvis meget om ørerne. Men jeg må ulejlige dig med en lille bøn (du er jo min forkvinde).

Vi lever i gravearbejdets tid. Staten bruger uanede millioner på at udrede, hvad Inger Støjberg må have gjort. Og der har været to kommissioner, som åbenbart ikke har kunnet finde ud af, hvem der gav ordre til at overtræde danske Tibet-demonstranters grundlovssikrede rettigheder.

Vil du ikke bede justitsministeren fremlægge sagsakterne i forbindelse med straffesagen mod Steen Raaschou?

Han har trådt islam over tæerne, men det har du jo også, så regner du med, at de ikke en dag kommer efter dig?

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf