Kommentar

København i koronaens tegn. Foto: Steen Raaschou

Engang var inkvisitionen noget, vi forbandt med spanske fangekældre og tortur i Vatikanet efterfulgt af brænding på bålet.

Nu er vi kommet godt med i Mette Frederiksen-land.

Steen Raaschou er blevet indkaldt til “personundersøgelse”, og hans advokat anbefaler ham at møde op.

Som Steen selv skriver:

“Kriminalforsorgen har indkaldt mig til en “personundersøgelse,” og min sagfører har rådet mig til at deltage, fordi “jeg gør så civilliseret et indtryk, at det kun kan gavne mig.” Jeg er nu ligeglad med, om jeg bliver straffet i en sag, jeg udelukkende opfatter som politisk forfølgelse, men jeg følger da advokatens råd, nu jeg har ham.

Undersøgelsen drejer sig om sociale og sundhedsforhold, mulighed for resocialisering og fremtidig beskæftigelse, forhold til alkohol, stoffer og sindssyge og egnethed til samfundstjeneste.”

Steen er folkepensionist og ikke tidligere straffet, men er i adskillige måneder blevet forfulgt, fordi han har formidlet oplysninger om islam, som magthaverne ikke vil have frem.

Hvis andre af mine venner også skal undersøges, hører jeg gerne fra dem.

Den dag, de vil have mig til undersøgelse, må de komme og hente mig – og jeg agter at sætte mig til modværge.

Så lenge vi husker

Politiske saker som den som kjører mot Steen Raaschou er ikke noe politiet finner på. De adlyder ordre fra oven, som betyr justisdepartementet og derfor justisministeren.

Det er en politisk beslutning å ramme Steen fordi han er ukomfortabel og forstyrrer den flerkulturelle idyllen som herskerne vil at danskene skal tro på.

Slik var det med søksmålene mine for ” rasisme “. Alle visste at jeg aldri har vært rasist. Men nå fikk jeg sjansen til å holde kjeft.

De mislyktes, og vil heller ikke lykkes i kue Steen Raaschou.

På den annen side har de lykkes med å demonstrere råtneheten til dansk rettsvesen.

ANNONSE