Nyt

To aktuelle meningsmålinger indikerer, at Venstre styrtbløder efter at have degraderet Inger Støjberg. Yougov giver blot partiet 9,2 procent, og således langt under de 23,4 procent partiet fik ved seneste folketingsvalg. Vælgerne er blandt andet gået til Nye Borgerlige, der nu står til 11,8 procent. “Jeg er stadig det store dyr på savannen”, postulerer Jakob Ellemann-Jensen.

“Hvis der var valg i morgen, ville Venstre blot få 13,0 procent af stemmerne. Det viser den seneste Voxmeter-måling for Ritzau. Det er den laveste Voxmeter-måling nogensinde for partiet. Det vil sige i 20 år. (BT, 18. januar 2021)

“9,2 procent. Det er procentandelen af stemmer, som Venstre ville få, hvis der var valg i morgen. Det viser den seneste undersøgelse lavet af YouGov for B.T. Det er altså væsentlig mindre end de 23,4 procent, som partiet fik ved valget i 2019. De 9,2 procent, som Venstre står til nu, er den laveste vælgeropbakning til partiet, siden YouGov begyndte at levere vælgermålinger til B.T. (BT, 18. januar 2021)

ANNONSE