Nyt

 

Den irske sangerinde Sinéad O’Connor har annonceret, at hun stopper karrieren.

I 2018 blev mange overraskede, da den psykisk sårbare Sinéad O’Connor konverterede til islam, iførte sig shariatørklæde og tog navnet Shuhada’ Sadaqat. Sinéad O’Connor har tidligere virket som kvindelig katolsk præst. Desuden har hun revet et billede af Pave Johannes Paul 2. over i forbindelse med en tv-optræden.

Sinéad O’Connor har fortalt åbent om sine omfattende psykiske lidelser, narkoforbrug, selvmordstanker, 30-årige hashmisbrug og en voldelig barndom.

Nu slutter en lang musikkarriere, der bragte hittet ‘Nothing Compares 2 U’, og Sinéad O’Connor / Shuhada’ Sadaqat kan koncentrere sig om Allah og koranen.

I efteråret 2018 skrev Sinéad O’Connor følgende på de sociale medier:

“Jeg vil virkelig aldrig bruge tid med hvide mennesker igen…De er ulækre.”

*

Sinéad O’Connor er ikke den eneste kendis, der er konverteret til islam. I Danmark har Youtuberen og pornomodellen Fie Laursen også tilvalgt et liv med sharialov og korantekster. Fie Laursen har, ligesom Sinead O’Connor, været åben om sine psykiske lidelser, narkomisbrug og selvmordsforsøg.

Fie Laursen har ikke været muslim hele sit liv. I 2016 proklamerede Fie Laursen, at hun var blevet jøde. Allahs veje er uransagelige.

Læs mere her

Se også Debat om Hamas med muslimske bosættere og en homoseksuel konvertit: ‘Hamas er frihedskæmpere’

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet