Nyt

Danskerne har i en årrække kunnet opleve journalisten Kristian Sloths nyhedsindslag hos Danmarks Radio. Men i aften kan den kendte journalist opleves, når han er en af paneldeltagerne i et klimaarrangement hos Det Radikale Venstre.

På invitationen kan man se journalisten Kristian Sloth afbilledet side om side med den radikale toppolitiker Zenia Stampe. Kristian Sloth har været ansat som licensjournalist i Danmarks Radio i 25 år.

I dag har han sagt farvel til tv-nyhederne og er ansat i den venstreorienterede bevægelse Greenpeace, hvor han ikke behøver at dæmpe sine aktivistiske holdninger.

DR-journalisten Kristian Sloth blev landskendt i 2010, da han lavede et interview med den daværende Venstreminister Bertel Haarder. Den iltre politiker fik et nervøst sammenbrud for åben skærm, fordi han ikke fik sin risengrød.

ANNONSE

Det Radikale Venstre kan varme sig ved partiets mange venskaber, der rækker langt ind i medarbejderskaren i Danmarks Radio.

Danskerne kan opleve den kendte DR-reporter på slap line hos Det Radikale Venstre i aften mellem klokken 19 og 21.

De røde lejesvende sover aldrig.

ANNONSE