Nyt

Annie Eriksen skriver på Facebook (historien er ikke bekræftet af msm eller andre kilder, så den bringes med forbehold):

 hjælp! 
D.30.11.2020 kl.14.
Min søn og jeg har været nede og besøge en veninde, da vi går derfra vælger jeg at gå en lille tur ned omkring søerne ved Haarby Å (i nærheden af Assens, red.).
Da vi stå nede ved søerne, sker der desværre noget meget uventet, en mand iført sort hættetrøje, blå jeans og sorte hummelsko kommer gående med høj fart op til os og skubber mig væk fra barnevognen, han tager fat i min søn og prøver at rive ham op af barnevognen.
Manden river og flår videre i min søn, imens jeg stå og skriger og skubber til manden, imens prøver han at få ham ud af selen, han får smidt min søn ned i barnevognen, til mit held kommer der oppe på vejen (landø) en sort bil kørende, så desværre ikke mærke, bilen stopper op, kigger ned på stedet, hvor vi står! En person i bilen åbner bildøren, og dette hører personen (overfaldsmanden, red.), han vælger så at løbe væk fra stedet, han løber op ad trappen og bagom bilen, mere så jeg ikke, da jeg havde travlt med at komme væk med min søn, der skriger/græder.
Jeg håber med dette opslag, at jeg kan finde person/bilen, der stoppede op og så episoden!! Hvis der er nogle, der har set noget eller hørt noget, må de meget gerne kontakte mig på Facebook eller ringe 114.
Min søn og jeg er ok dog mærket af situationen.
To rifter og fire blå/røde mærker!”
ANNONSE