Kopierede/fra hoften

Den franske version af Morten Østergaard – Emmanuel Macron – viser sit sande ansigt.

Fredag blev den vestlige verden rystet, da en skolelærer blev halshugget i en forstad til Paris. Offeret fik skåret hovedet af i Allahs navn.
Den franske præsident svarer nu tilbage på shariamordet, og han vil overraskende nok beskytte muslimerne og islam.
Vi er vidner til regulære forbrydelser mod menneskeheden fra flere statsledere og politikere i Vesten. Emmanuel Macron samarbejder reelt med islams tilhængere og tror, at han på egen hånd kan opdele islam i ‘gode og dårlige’ muslimer.
Macron overser, at halshugningen af skolelæreren Samuel Paty fandt sted, fordi muslimer ikke tåler kritik af deres profet. Og langt hovedparten – hvis ikke alle – rettroende muslimer støtter op om et forbud mod at tegne, udøve satire eller kritisere islam og Muhammed. Det eneste disse rettroende muslimer er uenige om, er karakteren på den straf, som vantro skal have, hvis de overtræder islams påbud.

De sociale medier bugner med hyldesttilråb fra muslimer til den tjetjenske terrorist Aboulakh Anzorov, der stod bag halshugningen. Han er en islamisk folkehelt.

Det kan ikke længere undskyldes med naivitet, når en europæisk statsleder vil beskytte en religions udøvere – når samme religion danner grundlag for en lang række af terrorangreb og rituelle mord.
Emmanuel Macron er en forbryder, der skal stå til ansvar for sin uhyrlige samarbejdspolitik.
*
Mere om terrordrabet på skolelæreren Samuel Paty her

Se også
Kneppe Kofod: Udenrigsministerens teenagesex vækker bekymring blandt feminister

ANNONSE