Kopierede/fra hoften

Email modtaget d. 8. oktober 2020: Dokumentation; Se evt. tidligere post: I & II)

Andre er blevet sigtet, så på sin vis skal jeg være glad for en venlig henvendelse. Det er dog ikke desto mindre mærkeligt, at få en henvendelse fra ‘PET Internet Referral Unit’ angående ‘en mulig overtrædelse af den danske Straffelov’, der argumenterer med ‘hensynet til ofrenes familier’. Enten er noget ulovligt, eller også er det ikke.

Jeg har anvendt to screencaps fra den meget omtalte Marokko-video, og ingen af dem viser identificerbare personer. På det ene ser man en blodig kniv, og på den anden ser man et grønt telt. Det er snart to år siden, og jeg har derfor valgt at sløre billederne endnu mere. Ikke at det skulle gøre en forskel for pårørende til afdøde.

“Emne: Anmodning om fjernelse af indhold på www.uriasposten.net.
Til Uriasposten.net,

PET Internet Referral Unit er en enhed i dansk politi, hvis overordnede formål er at identificere, undersøge og om muligt fjerne ekstremistisk propagandamateriale, der er tilgængeligt på de sociale medier og andre platforme på internettet.

ANNONSE

I december 2018 blev en dansk og norsk kvinde brutalt dræbt i Marokko, og efterfølgende blev der delt en video af halshugningen af den ene af kvinderne på de sociale medier og andre steder på internettet. Videoen, der viser halshugningen, udgør den type af onlinehold som det er enhedens opgave at fjerne. Videoen i sig selv udgør desuden en overtrædelse af den danske Straffelov.

Vi har i vores arbejde med at fjerne halshugningsvideoen fundet to stillbilleder fra videoen, der er delt i to artikler på www.uriasposten.net. Stillbillederne udgør en mulig overtrædelse af den danske Straffelov, men vi henviser særligt til hensynet til ofrenes familier, når vi anmoder dig/jer om at fjerne stillbillederne fra
www.uriasposten.net.

De to stillbilleder deles i følgende artikler:
http://www.uriasposten.net/archives/ 97334
http://www.uriasposten.net/archives/ 97296

Vi håber, at du/I vil samarbejde om at fjerne stillbillederne fra www.uriasposten.net.

Giver vores henvendelse anledning til spørgsmål er du/I velkommen til at kontakte os på iru@pet.dk.

 

ANNONSE