Nyt

En psykisk handicappet kvinde blev afvist af en taxa i Malmø midt om natten, og hendes mobiltelefon blev stjålet. Da hun bad en gruppe arabere om hjælp, blev hun udsat for en brutal gruppevoldtægt.

Voldtægten fandt sted natten til den 15. november 2017, midt i byen foran vidner, og blev også filmet, skriver Fria Tider.

Tre mænd på 23, 28 og 31 år bliver i dag stillet for landsretten i Malmø sigtet for grov voldtægt. To af de anklagede er irakiske statsborgere, den tredje har ukendt statsborgerskab. Trioen blev først anholdt i februar/marts i år, efter politiet fandt DNA.

Det nu aktuella brottet var en av de överfallsvåldtäkter som skakade Malmö i slutet av 2017 och bland annat ledde till en demonstration på Gustav Adolfs torg mot det sexuella våldet. När 28-åringen kunde gripas i februari uppmärksammades det därför stort i media.

Kvinnan, som har en intellektuell funktionsnedsättning, var desperat och bad en grupp araber om hjälp efter att ha avvisats från en taxi och berövats sin mobiltelefon.

Enligt åtalet tryckte 31-åringen först upp kvinnan mot en bil på Sigtunagatan och våldtog henne vaginalt och analt samtidigt som han tog ett hårt grepp om offrets bröst och smiskade henne över rumpan. De två andra åtalade stod bredvid och såg på tillsammans med flera andra personer. 23-åringen ska ha filmat händelsen med sin mobiltelefon och uppmuntrat 31-åringen verbalt.

Gerningsmændene førte derefter kvinden et stykke hen til Spårvägsgatan / Nobelvägen. Der blev kvinden voldtaget mundtligt af den 28-årige og den 23-årige. Den 31-årige og andre personer befandt sig ifølge anklageskriftet i umiddelbar nærhed.

ANNONSE

“Volden har givet smerter i mave, nakke, bryst og mund samt blå mærker,” skriver anklageren, der mener, at gerningsmændene har “udvist særlig hensynsløshed eller uhøflighed”.

Anklageren anmoder om, at de tre tiltalte udvises af Sverige i 15 år.

ANNONSE