Kopierede/fra hoften

   Sikandar Siddique-valgreklame, form. 2019)

Sikandar Siddique fik islamisternes stemmer, og nu skal der så betales tilbage. Angreb er det bedste forsvar, men at råbe ‘racist’ efter en rød statsminister, er langt fra skiven. Racismebeskyldninger fungerer ikke rigtigt mere, og slet ikke hvis det kommer fra en pakistansk løsgænger, og rettes imod lederen af landets suverænt største parti. Måske er hans målgruppe i virkeligheden kun herboende (pakistanske) muslimer.

Mette Frederiksen puster til fremmedhadet, når hun først mistænkeliggør minoriteter, der bliver smittet med en dødelig sygdom og i dag langer ud efter det hun kalder ‘indvandrerdrenge’.

Når landets statsminister på tre dage kommer med to udtalelser, der er svære ikke at se som racistiske, så tegner det et meget problematisk billede af en regeringsleder, der splitter Danmark i stedet for at samle.” (Sikandar Siddique, 19. august 2020)

Racistiske udtalelser, jf. Sikandar Siddique.

“Når vi nøgternt kigger på smittetallet, så er der ganske enkelt for mange mennesker med ikke-vestlig baggrund, som er smittet.” (Mette Frederiksen, 15. august 2020)

“Det her handler om, at når man bruger S-togslinjerne i Storkøbenhavn, så skal man ikke være bange for at tage hjem om aftenen, fordi der er 15-17 indvandrerdrenge, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Man skal ikke være bange for at gå ned i sin egen vaskekælder, og man skal ikke gå uden om indkøbscentrene på den københavnske vestegn.” (Mette Frederiksen, 19. august 2020)

ANNONSE