Nyt

(Sikandar Siddique på Twitter, 1. januar 2022)

For et lille år siden forsøgte Sikandar Siddique at markedsføre Frie Grønne, som værende et parti til venstre for Enhedslisten. Det er svært uden at ligne Stalin, og det virker nu også mere som om han målrettet går efter herboende muslimer. Selv i Twitterland er han i modvind, og det siger ikke så lidt. Mon ikke han om 1,5 år er endnu en uintegrerbar pakistaner på offentlig overførsel.

“Nej Mette Frederiksen, det er ikke godt for hverken integrationen eller de enkelte minoritetskvinder, at I tvinger dem til at arbejde for de offentlige ydelser. Det er tvangsarbejde, og det kommer kun til at skade mere, end det gavner. #dkpol” (Sikandar Siddique)

 

“Vi mangler arbejdskraft. Og hvis ikke vi gør noget, så risikerer vi både at bremse fremgangen og spænde ben for den grønne omstilling. Derfor har vi foreslået en række initiativer, der skal få flere i arbejde. … Nu skal vi have flere med. Derfor har regeringen foreslået, at vi erstatter passiv forsørgelse med en entydig arbejdslogik for borgere med et integrationsbehov.

Det bedste er at få et arbejde. Kan man ikke det, skal man fremover gøre nytte for sin ydelse.

Og til jer – særligt kvinder med ikke-vestlig baggrund, som ikke har et arbejde, selvom I har været i Danmark i mange år: Vi har brug for jer.

Vi vil målrette vores forslag om en 37-timers arbejdspligt de steder, hvor der virkelig mangler medarbejdere. Det gør der ikke mindst i ældreplejen. … Det er godt for ligestillingen. For integrationen. …” (Mette Frederiksen, Nytårstale, 1. januar 2022)

ANNONSE