Kopierede/fra hoften

Puttefest i Dyrehaven, 16. august 2019

Pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi – Nordsjællands Politi efterlyser gerningsmand til sædelighedssag i forbindelse med gymnasiefest i Dyrehaven.

“I forbindelse med en gymnasiefest i Dyrehaven fredag d. 16. august har en 16-årig kvinde anmeldt til Nordsjællands Politi, at hun er blevet tvunget til at udføre oralsex på en anden deltager i festen.

Kvinden har anmeldt, at gerningsmanden tog fat i hendes skulder og nakke, hvorefter han trak hende via stierne til et væltet træ ca. 15 meter væk fra stien og ca. 150 meter væk fra festområdet i Ulvedalene. Her tvang han hende til oralsex. Hun fik vristet sig fri og løb væk fra stedet. …

– Mand, afrikansk af udseende og meget sort i huden, ca. 16-17 år, stor af kropsbygning, men ikke trænet, ca. 185-190 cm. høj, kort karseklippet sort hår. Kan have en skade i form af hævelse eller tilsvarende ved den ene kind/øje.

– Iført hvid t-shirt malet med tusch i farverne grøn, sort og rød. Desuden skrevet på huden med sprittusch i de nævnte farver på arme og bryst. T-shirten var delvis iturevet. Manden var desuden iført sorte bukser og sorte sneakers.

– Talte dansk med accent, men det kan ikke udelukkes at denne accent var påtaget.”

ANNONSE