Kommentar

Da Danmark er så heldig at have en dansker blandt Facebooks tilsynshold, har jeg fundet det rigtigst at henvende mig direkte til Helle Thorning-Schmidt. Jeg håber, at Socialdemokratiets sekretariat vil fremsende nedenstående, som jeg gerne ville offentliggøre på Facebook, men det kan jeg jo ikke.

Til Socialdemokratiets sekretariat

Christiansborg

 

Vil I hjælpe mig med at oversende følgende skrivelse til Helle Thorning-Schmidt?

 

Kære Helle Thorning-Schmidt

Jeg henvender mig til dig i din egenskab af rådgiver for Facebook, hvor jeg forstår, at det er din opgave at slå ned på hadetale, racisme og lignende.

Jeg går ud fra, at det også indgår i din jobbeskrivelse, at du skal være med til at værne om ytringsfriheden.

Desværre har Facebook for flere dage siden frataget mig min ytringsfrihed, idet jeg ikke længere kan slå noget op på min væg. Jeg kan kommentere, hvad andre skriver, men det er jo ikke det samme.

Dette er sket, uden at jeg har fået nogen forklaring. Der er end ikke blevet henvist til ”fællesskabsreglerne”.

Den manglende forklaring skyldes nok, at man ikke kan finde et eneste racistisk ord, trusler eller opfordringer til vold eller andre ulovligheder i noget, jeg har skrevet. Så grunden må være, at Facebooks ledelse er utilfreds med, at mine synspunkter når ud til mine 5000 venner og knap 3000 følgere.

ANNONSE

Da du er dansk socialdemokrat, går jeg ud fra, at du kæmper for det frie ord, som jo er en hjertesag for dit parti.

Det var det i hvert fald for mine forældre og deres forældre, der alle var socialdemokrater.

Det skulle glæde mig, om du ville sørge for, at jeg atter kan komme til orde.

Jeg ser frem til dit forhåbentligt imødekommende svar.

Venlig hilsen

Lars Hedegaard, cand.mag

 

ANNONSE