Kopierede/fra hoften

‘Hvorfor er det, vi selv i moderne tid har så stort behov for at blive opdelt i så binære kasser?’”, spørger tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt retorisk i et interview med Alt for Damerne. For hendes datter vågner skiftevis op som dreng eller pige, og hun og hendes venner ‘flyder frit mellem kønnene’. Datteren ligner en gennemsnitlig ungdomshusaktivist, men bor jo nok i den store Vesterbro-lejlighed, som hun købte af sin mor til halv pris sidste år. Venstrefløjens overklasse har aldrig fået et ‘NEJ!’, og bliver uregerlige normknusere.

Helle Thorning-Schmidt går fuld retard. Fra Alt.dk – Helle Thorning-Schmidt: Mit barn definerer sig hverken som dreng eller pige – og det har jeg lært af.

“‘Mine døtre – eller børn, jeg skal øve mig i at sige børn – var blevet store, og de udfordrede mig på nogle af de ting, jeg gik og syntes.’

… hun har ikke længere en datter, der hedder Camilla, men et barn, der har skiftet navn til Milo.

‘Hun definerer sig hverken som dreng eller pige. Nogle dage vågner hun op og føler sig som en dreng og andre gange som pige. Det må jeg jo bare respektere, fordi jeg elsker hende.’ …

‘Men jeg var også stolt af, at hun føler, at hun kan leve det liv, hun gerne vil…

Milo bruger stadig pronomenet hun, men hun og hendes venner flyder frit mellem kønnene, og Helle Thorning-Schmidt føler, at hun hele tiden lærer noget nyt ved at tilbringe tid sammen med dem.”

ANNONSE