Kopierede/fra hoften

Foto; facebook

Den sociale kontrol trives ikke kun i muslimske storfamilier. Også blandt ærkedanske familiemedlemmer flyver truslerne og racismeanklagerne om ørerne, hvis man ikke har de rette venstreorienterede holdninger.

Her er et skræmmende eksempel, hvor den 52-årige Jeanette Schneider truer en af undertegnedes Facebookvenner med social udstødelse af vedkommendes familie.

“Husk lige på du kunne støde nogle i din egen familie,” lyder den inddirekte trussel fra Jeanette Schneider. En trussel, der ikke er til at tage fejl af.

Enten rettes der ind politisk, eller også kan det få familiemæssige konsekvenser, hvis venstreorienterede personer i familien bliver krænket.

Ved samme lejlighed affyrer Jeanette Schneider en anklage om racisme mod sin Facebookmodstander.

“Føj, hvor er det racistisk! En af dem kunne være din nevø,” lyder det fra den akademisk uddannede Jeanette Schneider, der igen inddrager familierelationerne i sit retoriske angreb.

Kontroversen opstår, da en Facebookbruger deler en af undertegnedes historier om islamisk massebøn og den ikke-vestlige tilstedeværelse blandt de besøgende i forlystelsesparken BonBon-Land.

Jeanette Schneider har angiveligt vægt bag sine trusler. Den 52-årige kvinde har adskillige Facebookvenner blandt medie- og magteliten i Danmark. Vennelisten tæller blandt andet en kendt nyhedsvært fra TV 2 Nyhederne, en embedsmand og taleskriver fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, en magtfuld tv-producent samt den tidligere kommunist Ole Sohn, der var personlig ven med DDR-toppen i Østtyskland.

Det er denne magtbase, der kan gøre udslaget, når man bekæmper sine højreorienterede venner og familiemedlemmer.

Man deler ikke shariakristiske oplysninger ustraffet i dagens Danmark. Det kan koste job, familie og social status.

Hvor er det i grunden rystende, at venstrefløjen har denne modbydelige – og skjulte – magt.

***

Opdatering:

Jeanette Schneiders trusler og racismeanklager virkede. Facebookopslaget er blevet slettet tirsdag morgen – få øjeblikke efter at Jeanette Schneiders trusler var afsendt.

Den sociale kontrol lever i bedste velgående på venstrefløjen.

*

Læs mere om sagen med muslimsk massebøn i BonBon-Land

ANNONSE