Nyt

Under en fartkontrol i Vollsmose onsdag i sidste uge registrerede politiet 177 sager, herunder ubetingede frakendelser af kørekortet til tre bilister der kørte ‘henholdsvis 102 km/t, 114 km/t og 162 km/t i en 50 km zone’. Her en historie fra TV2 Fyn – To anholdt: Maskerede unge tændte bål og kastede med sten.

“Sent mandag aften var beboerne på Bøgeparken i Vollsmose vidne til høje flammer fra et bål på græsplænen. En gruppe unge mennesker brændte nemlig forskelligt træaffald – som paller og andre trægenstande – af i én stor, flammende bunke. …

– Da de unge mennesker ser politiet, begynder gruppen at sprede sig, og nogle af dem maskerer sig selv, oplyser vagtchefen til TV 2/Fyn.

Med masker på og politiet til stede eskalerede situationen, og nogle af de unge mennesker begyndte at kaste med sten.

– De maskerede unge kastede sten mod politibetjentene, men ingen blev ramt, siger Kenneth Taanquist.

ANNONSE