Nyt

Fredag demonstrerede Stram Kurs ved Tilst Skole, og her forsøgte et medlem at komme i dialog med en lokal ‘Muhammed’. Transskriptionen er ufuldstændig, og næppe 100 procent præcis, men foragten for danskerne fik ham til at spytte ordene ud. To point for ærlighed til ‘den talende returbillet’. Sekvensen kan ses på Youtube.

‘Muhammed’: Vi får flere børn. I får en eller to. Om ti-femten år er der flere perkere, end der er danskere i det her land.Danskerne er fem millioner – I er snart udryddet mand. … I ligger og boller dyr – der er derfor I ikke får børn mand. … I svanser, I knepper dyr… I danskere, I er ved at blive udryddet. I er ligesom dyr mand. … Jeg bliver aldrig dansker, men jeg vil have min mentalitet og min tradition, men mit danske pas og Dansk Folkeparti, dem vil jeg give op i røven. Det danske pas (vil jeg brænde) … Vi vil ikke indordne os, vi bliver ved med at kneppe jeres samfund. … Sut pik!

 

ANNONSE

Mest læst

EU vil afvikle Europa