Nyt

“Du afmonterer vores land, Angela”

Det er en biograffilm, der på grund af Corona i stedet får premiere i ARD tv i dag 15 april. Man har fundet en skuespiller, der ser lige så træt og smadret ud som Angela selv.

Var Merkel gået af 1 januar 2015, var hun gået over i historien som en ret betydelig og driftsikker kansler. I stedet kommer hendes vaklen i 2015 nu til at farve hele hendes eftermæle. Hun blev kvinden, der svigtede i ét afgørende øjeblik med skæbnesvangert langtrækkende konsekvenser. MSM har ikke rigtig vist, hvorforhadt hun er, når hun viser sig rundt omkring i landet. Masser af You Tubes viser det.

Politik er kunsten at komme for sent til sin samtid

Filmen er bygget på bogen “Die Getriebenen”, altså de drevne, nemlig politikere der blev drevet rundt i manegen af virkeligheden. I dag opmuntrer de grækerne for at gøre det samme, de bebrejdede Orban og ungarerne for i 2015.

ANNONSE

Politik er at komme for sent til sin samtid, eller som Machiavelli sagde for 500 år siden: “Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses.” En evig, nødtørftig brandslukning. Statskunsten er måske den sværeste af alle, samtidigt med at den tiltrækker flest, der hellere skulle have lavet noget andet samtidig med at den manipuleres af ikke valgte personer som globalister, der ikke spiller med åbne kort. JP anmelder den i dag Angela Merkel endte med at blive flygtningenes kansler – uden at det på nogen måde var planlagt.Filmen er på alle tyske mediers opslag i dag.

 

ANNONSE