Nyt

Migranter samler sig i kystbyer i Tyrkiet for at slippe over til Grækenland, siger græske offentlige tjenestemænd. Kilder, som avisen Ekathimerini finder troværdige, mener at Tyrkiet har en plan om at slippe af med coronasmittede migranter ved at sende dem over til Grækenland og andre europæiske lande. Kilderne siger også at mange af disse migranter blev flyttet fra landegrænsen mellem Tyrkiet og Grækenland til kystbyerne, for at de skal kunne rejse derfra i småbåde over til de græske øer.

More worrying, sources that cannot be named but are considered reliable believe that Turkey has a plan to push migrants infected with the coronavirus to cross into Greece and other parts of Europe in the midst of the virus pandemic. According to the sources, these migrants, many of whom were also at the Pazarkule, or Kastanies, border crossing, have been transported from migrant camps in the hinterland.

Græske myndigheder har indhentet meget af deres information fra blandt andet NGO’er, som arbejder i Tyrkiet for at transportere migranter derfra til Europa.

Ekathimerini.com

 

ANNONSE

Mest læst