Nyt

Billedet: Kunne de ikke uddele mad til små, syriske børn eller hjulpet tyske voldtægtsofre? Hvad med jobs som gramsevægtere i svømmehaller?

 

Grækenland har langsomt begyndt at returnere migranter til Tyrkiet. En færge, der ville returnere 45 pakistanere fra Lesbos blev blokeret af globalister, der kastede sig i vandet. De tre aktivister (som ikke ser specielt græske out) måtte fjernes af den græske kystvagt. Et vidne beskrev hændelsen til The Telegraph:

“They jumped in the water fully clothed, to the deportation boat. They climbed up the anchor chain and hung off it and the coast guard came to take them away. They were not aggressive or violent.”

Det er ankommet mange pakistanere blandt indvandrere. Mandag blev 202 returneret til Tyrkiet. Men èn af dem blev ikke accepteret, og blev sendt tilbage til Lesbos. Han var måske kriminel eller terrorist eller noget, noget Tyrkiet ikke ville modtage. Pakistanere bliver videresendt fra Ankara til Pakistan (hvor det heller ikke er krig).

Amnesty International siger, at på øen Chios arbejder en (1) officer med en stak på 800 asylansøgninger. Hidtil har sagsbehandleren afsluttet 10 sager, hvoraf den ene har fået asyl. 1.500 mennesker er kommet til Chios siden 20. marts og dermed overføret migranter til Leros. Der er stadig flere der ankomme Grækenland end der returneres.

ANNONSE

 

The Telegraph

ANNONSE