Nyt

Ungdomsbanderne, som røver svenskere begår en stor fejl: De filmer overgrebene og lægger dem ud på de sociale medier. Sådan får også publikum kendskab til hvordan svenskere behandles. Dermed bliver volden i det svenske samfund til et spørgsmål skrevet med stort: Hvor meget er vi villig til at tolerere?

Samhälläsnytt kunne 16. december afsløre røveriet af en 18-årig, som endte med at de urinerede på ham.

Politiet måtte bede Samhällsnytt om videoen og brugte det som bevismateriale, i sig selv opsigtsvækkende. Der var altså ingen tvivl om ægtheden. De to gerningsmænd, Kadjo (t.v.) og Montaser Edris (t.h.). Fotomontasje: Samhällsnytt.

De var kun to som deltog i overfaldet på den 18-årige: Prince Kadjo og Montaser Edris, begge 16 år. Samhällnsytt publicerer overvågningsbilleder så man får hele forløbet med. Billederne taler for sig selv.

ANNONSE

pastedGraphic.png

 Den18-årige er på vej ud fra t-banen efter at have været på job.

pastedGraphic_1.png

Bag ham går Prince Kadjo og Montaser Edris. De bringer sig i stilling.

De går til angreb: En tager mobilen fra den 18-årige, den anden lægger armene rundt om hans skuldre.

Kadjo ryckte mobilen från honom samtidigt som Edris lade armen runt hans axlar. I hans mobiltelefonskal fanns även bl.a. hans bankkort, 30 Euro, SL-kort, Bio-pass, Friskis och Svettis-kort och legitimation.

Direkt efter detta slog Prince honom fyra gånger i ansiktet, ett slag träffade på munnen och tre på ena ögat. Det var slag med knuten hand och gjorde ont, enligt domen. Kadjo sa själv att det var ”rätt hårda slag”.

Dette sker i fuld offentlighed, ingen griber ind. De tvinger den 18-årige til at holde om deres skuldre også, så det skal se ud som om de er kammerater. De siger de ved hvor han bor og truer med at voldtage hans mor og dræbe ham, hvis han ringer til politiet.