Nyt

Ungdomsbanderne, som røver svenskere begår en stor fejl: De filmer overgrebene og lægger dem ud på de sociale medier. Sådan får også publikum kendskab til hvordan svenskere behandles. Dermed bliver volden i det svenske samfund til et spørgsmål skrevet med stort: Hvor meget er vi villig til at tolerere?

Samhälläsnytt kunne 16. december afsløre røveriet af en 18-årig, som endte med at de urinerede på ham.

Politiet måtte bede Samhällsnytt om videoen og brugte det som bevismateriale, i sig selv opsigtsvækkende. Der var altså ingen tvivl om ægtheden. De to gerningsmænd, Kadjo (t.v.) og Montaser Edris (t.h.). Fotomontasje: Samhällsnytt.

De var kun to som deltog i overfaldet på den 18-årige: Prince Kadjo og Montaser Edris, begge 16 år. Samhällnsytt publicerer overvågningsbilleder så man får hele forløbet med. Billederne taler for sig selv.

ANNONSE

pastedGraphic.png

 Den18-årige er på vej ud fra t-banen efter at have været på job.

pastedGraphic_1.png

Bag ham går Prince Kadjo og Montaser Edris. De bringer sig i stilling.

De går til angreb: En tager mobilen fra den 18-årige, den anden lægger armene rundt om hans skuldre.

Kadjo ryckte mobilen från honom samtidigt som Edris lade armen runt hans axlar. I hans mobiltelefonskal fanns även bl.a. hans bankkort, 30 Euro, SL-kort, Bio-pass, Friskis och Svettis-kort och legitimation.

Direkt efter detta slog Prince honom fyra gånger i ansiktet, ett slag träffade på munnen och tre på ena ögat. Det var slag med knuten hand och gjorde ont, enligt domen. Kadjo sa själv att det var ”rätt hårda slag”.

Dette sker i fuld offentlighed, ingen griber ind. De tvinger den 18-årige til at holde om deres skuldre også, så det skal se ud som om de er kammerater. De siger de ved hvor han bor og truer med at voldtage hans mor og dræbe ham, hvis han ringer til politiet.

pastedGraphic_2.png

De tager offeret med ind på en McDonalds, hvor der bliver betalt med hans penge. Hele tiden truer de ham og siger de har både pistol og knive på sig. At de har dræbt fem personer og at han godt kan blive den sjette.

De tager bussen og Prince ringer en ældre person op som begynder at true den 18-årige, hvis han ikke skaffer dem penge. Alt handler om at lænse ham for flest mulig penge.

De ankommer til Farsta, hvor der er bankautomat, men af en eller anden grund funker hans kort ikke. Den 18-årige bliver dødsens bange. Han mener han har set en kniv i Montasers lomme.

Den unge mand står foran bankautomaten i Farsta. Montaser til højre.

De tog den 18-årige med om bag Farsta kirke og her begyndte mishandlingen. Den unge mand faldt om kuld på jorden, og forsøgte at beskytte hovedet. Forsvarsløs. Han er så skræmt at han ikke tænker på at flygte.

Men vold var ikke nok. Nu begynder også ydmygelsen. De tvinger ham til at klæde sig af. Fra dommen:

Både Montaser och Prince skrattade åt honom. Prince sade åt honom att öppna munnen, vilket han gjorde av rädsla. Han fick urin både på kroppen och i munnen. Sedan sade Montaser åt honom att ställa sig upp och ta av sig byxorna och kalsongerna, vilket han gjorde. Medan han stod naken på underkroppen kom en person gåendes förbi dem.

Han blev då ombedd att sätta på sig kläderna igen. Prince sade att ett gäng personer var på väg för att ta hand om honom och att han skulle vänta i tio minuter, annars skulle de döda hans familj.

Sedan gick de tillbaka samma väg som de hade kommit från. Han väntade i någon minut innan han sprang efter personen som hade gått förbi. Han förklarade vad som hade hänt och blev insläppt i ett trapphus.

På bussen og under mishandlingen kaldte de ham “svennejävel”, ”horunge”, mammaknullare”, og ”jävla svenne”.

Alligevel nedlagde anklageren ikke påstand om “mishandling” og dermed kunne dommeren ikke dømme de to på det punkt. 

Tingsrätten är därmed förhindrad att döma de tilltalade för misshandel och ofredande utöver att de döms för rån.

Dermed bliver grovheden i mishandlingen og ydmygelsen ikke straffet og de to slipper fra det med ” anbringelse på lukket ungdomsinstitution”.

Det er anklagemyndigheden som vælger at se bort fra ydmygelsen af en svensk ung mand. Hvilket signal sender det? Er det mulig at se for sig at svenske unge havde gjort noget lignende mod en indvandrer og sluppet fra det med institutions – anbringelse?

Når anklagemyndigheden undlader at reagere, vokser problemet og bliver systemisk. Det er det svenske system, der er noget galt med.

 

 

Gänget som urinerade på sitt rånoffer döms – får ungdomsvård

ANNONSE