Tavle

Én ulykke kommer sjældent alene. For et par dage siden fik manuskriptforfatter Søren Grinderslev deaktiveret sin Facebookkonto, og nu har YouTube fjernet en video med dukken Ejner fra Grinderslevs YouTube-kanal.

Den pågældende video – To muslimer på en strand – fik over 100.000 visninger på to dage, da den var tilgængelig på Facebook. Efter to dage blev videoen fjernet af Facebook. Også på YouTube havde videoen tusinder af visninger, inden den blev bortcensureret af YouTube for at overtræde “retningslinjerne for fællesskabet”.

Søren Grinderslev skriver om censuren:

“Ejner er forbudt.

Men, hvis man synes, Ejner er diskriminerende, så må man jo synes, at islam er diskriminerende.”

YouTube-kanalen Danish Infidel har re-uploaded To muslimer på en strand.

Følg Søren Grinderslev på YouTube her.

ANNONSE