Nyt

Nye Borgerliges Mette Thiesen var fredag i Københavns Byret, da DR-vært Mahmoud Loubani havde sagsøgt hende for injurier på grund af hendes omtale af ham, som værende ‘terrorist-sympatisør’. Der falder først dom om fire uger, men når nu nærværende blog blev en del af forsvaret, så må jeg hellere gennemgå detaljerne.

Uddrag fra live-bloggen på BT.dk, 15. november 2019

Jeg har ikke skrevet flere indlæg om Mahmoud Loubani, som det påstås af BT. En søgning på Loubani i min database giver tre hits. To artikler om den langskæggede Grimhøjmoské-bestyrelsesmedlem Youssef Loubani, og et enkelt om DR-værten Mahmoud Loubani. Den pågældende artikel hentede

dokumentationen fra den anonyme FS-blog, og fik overskriften: DR-ungdomsvært håber ‘Allah’ ser i nåde til Omar El-Hussein: ‘Glæder mig til de tilintetgøre USA’. Det hele er baseret på to screencaps, der er selvforklarende.

ANNONSE

Mahmoud Loubani om den islamistiske jødemorder Omar el-Hussein, 2018)

Jeg titulerer ham neutralt som ‘DR-ungdomsvært’, ‘vært’ og ‘herboende palæstinenser’, omend en hurtig gennemgang af hans ageren på sociale medier, indikerer at han tager kritik af Islam meget personligt. Inger Støjberg omtales som den umenneskelige ‘frk. Rødhåret stønneberg’, en lokalpolitiker kommer fra “Nazi-Raci DF’, og daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen var ‘nazi-Løkke’. Han er usædvanlig kritisk overfor (Barack Obamas) USA og ‘den hykleriske lobby’, og roser Jimmy Carters 2015-udtalelse om fredssøgende Hamas.

Mahmoud Loubani på Facebook, 2. maj 2015

Mahmoud Loubani kalder i retten min blog for ‘Urinposten’, og mener den som ‘meget højreorienteret’ ikke er troværdig. Jeg har sjovt nok ikke skrevet at han sympatiserer med Omar el-Hussein, eller kaldt ham for ‘terrorist-sympatisør’. Det kunne jeg godt have gjort, når nu indicierne peger i den retning, men jeg foretrækker at lade kilderne tale, at citere ordret. Hermed gjort. Højreorienteret betyder ofte blot velorienteret

ANNONSE