Nyt

Project Veritas har fået fat i en optagelse, hvor ankerkvinden i ABC News, Amy Robach, snakker med sin producer om Jeffrey Epstein. De havde et interview med en af Epsteins kvinder, Virginia Roberts, som fortæller “alt”. Men ABC ville ikke sende interviewet.

 


Ledelsen lod som om Epstein var irrelevant, men Robach tror, det var helt andre grunde, som gjorde at indslaget aldrig blev sendt.

De havde en optagelse af Roberts sammen med Bill Clinton og prins Andrew. Buckingham Palace fik nys om optagelsen og lagde pres på ABC. Det samme gjorde den kendte advokat Alan Dershowitz, som havde været Epsteins advokat i Florida.

Robach er forbandet fordi storyen blev lagt død. Det havde været alle tiders scoop. Men for mange mægtige mænd havde været i Epsteins fly, hans hus i New York og på Love Island. Hun er ikke i tvivl om at Epstein blev dræbt i cellen. Det meget omtalte selvmordsforsøg to uger tidligere var noget man arrangerede for at hans død senere skulle virke mere tilforladelig. Men Robach tror ikke et øjeblik på at han begik selvmord.

ANNONSE

Epstein levede af at afpresse disse mægtige mennesker, siger Robach.

En anden, som bør være forsigtig, er Ghislaine Maxwell. Hun var Epsteins højre hånd og skaffede ham pigerne. Hun så alt, ved alt. Hun burde se sig over skulderen og skaffe sig livvagter.

Opinionen i USA tror heller ikke at Epstein døde en naturlig død. De har en forestilling om at dagens elite tror den kan gøre hvad den vil og slippe godt fra det.

Det Robach fortæller, bekræfter en sådan forestilling.

Epstein er bare en anden gren på samme træ som Harvey Weinsten. Folk ser hvad eliten har gang i og hvad de tror de kan tillade sig. Den foragt får politiske konsekvenser.

En anden side af sagen er optaget er kommet fra en insider i ABC News. Det vil nok give ledelsen store kvaler. Det er et massivt mistillidsvotum for åben scene.

ANNONSE