Nyt

 

20-30 frivillige har etableret et vagtværn, der skal holde døgnvagt ved den muslimske gravplads på Brøndbyøstervej på Københavns vestegn. Det sker efter at en af gravene forleden blev skændet med svineblod og et svinehoved. Det skriver Politiken

En gruppe, der kalder sig Modsandsgruppen Monokultur har taget ansvar for gravskændingen, der angiveligt havde terroristen Omar el-Husseins grav som mål, men som i stedet gik ud over  en anden grav for en mand med samme navn.

Det frivillige vagtværn giver ikke umiddelbart nogen udløbsdato på deres tilstedeværelse, men lægger ikke skjul på, at de er stærkt utilfreds med politiets indsats. En talsmand siger:

»Vi kan fortsætte længe. Vi er ikke tilfredse med politiets indsats. Der kom for eksempel ikke en politibil forbi i nat, da jeg holdt vagt. Og der er overvågningskameraer alle mulige steder, så det må da være muligt at finde ud af et eller andet«

ANNONSE

Der har været fredeligt siden gravskændingen.

 

Politiken.dk

 

ANNONSE

Ét svar til “Frivillige etablerer døgnvagt ved muslimsk gravplads”

  1. Deplorable Cis Man siger:

    “Anonyme gravskændere forklarer sig: “Er der ramt forkert? Muligvis. Betyder det noget? Nej.” Detaljert forklaring her: http://www.uriasposten.net/archives/76210

    De såkalte muslimske frivillige døgnvakter her avbildet med balltre – hvilket etter Dansk lov er forbudt annet enn til ballspill. De skal vel neppe slå ball på Kirkegården om natten. Noe etterspill fra Politiet – ikke så langt. Balltre for å beskytte de døde – mens Odins Soldater som har beskyttet høyst levende kvinner mot voldtekter, ville umiddelbart bli arrestert hvis de gikk med et balltre. Ja dessuten, en vanlig muslimsk familiefar som gikk frivillig vakt ville aldri tatt med seg et balltre – ser vi igjen denne uhellige sammenblandingen som er så vanlig i muslimske miljøer, kriminelle og Moskeer og radikale miljøer finner sammen: http://www.uriasposten.net/pics/FB150916-BB.jpg