Nyt

Da IS-terroristerne samlede sig til strategimøde, så var flere iført bombebælter. Et af disse bælter detonerede ved en fejl og dræbte 16 jihadister og sårede 16 andre. (Måske nogen hadde en Samsung Note 7 i lommen?) Dette er jo som hentet fra filmen Four Lions!

four-lions

Ikke løb med saks eller bombe!

“Today, an explosion took place amid a meeting of ISIS members in al-Mahawes village in Hawija district,” adding that, “The explosion resulted in the killing of 16 members of the Islamic State (ISIS) group, including senior leaders, as well as wounding 16 others.”

 “A number of the ISIS members were wearing explosive belts during the meeting, and the explosion took place due to a defect in one of them,”

Almasdarnews

ANNONSE

2 svar til “Pangstart på terrormødet”

  1. Deplorable Cis Man siger:

    Kan kanskje en Imam svare på om det blir jomfruer på de 16 døde. Finnes det en Fatwa for denne type ironiske rettferdighet?

  2. torstein siger:

    Allahu Akkbar!

Mest læst

De smarte smutter i Sverige