Nyt

En person er skudt i Stockholm, offeret skal være en kendt advokat. Sagen efterforskes som drabsforsøg og en massiv politiaktion pågår lige nu.

En kvinde blev i formiddags pågrebet på åstedet.

Det er uklart hvor alvorlig skadet offeret er, men han skal have været ved bevidsthed da politiet ankom. Politiet blev varslet ved 9-tiden.

En kvinde, som var ude at jogge, så den sårede og ringede SOS Alarm skriver Expressen:

– Han lå på jorden og blødte fra et hul i maven. En anden person pressede en finger i skudhullet.

– Det var väldigt blodigt. Personer som bodde i porten kom ner och berättade att han blivit skjuten i trapphuset, där det också låg hylsor på marken.

Ifølge Expressen dreier det seg om en kjent advokat. Han skal være truffet av flere skudd, hvorav minst ett i brystet. Mannen ble funnet i en trappeoppgang i en bygård på Norr Mälarstrand på Kungsholmen sentralt i Stockholm. Ifølge et vitne var advokaten i håndgemeng med en person i trappeoppgangen, og deretter skal han ha blitt skutt.

– Jag hörde hur någon skrek hjälp mig, hjälp mig, sier en nabo til Aftonbladet.

Politiets første hypotese er at advokaten ikke blev skudt på grund af sit job, selv om også den mulighed holdes åben, ifølge Expressen.

Enligt Aftonbladets uppgifter ska mannen ha varit på väg till jobbet när han överrumplades och besköts. I trapphuset ligger fullt med tomhylsor – samt mannens portfölj, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Et stort antal politipatruljer og ambulancer er på plads ved åstedet.

Politiet oplyser at man efterforsker drabsforsøget som en isoleret hændelse, “utan känd koppling till nyligen inträffade våldsbrott”.

I løbet af formiddagen kunne en kvinde pågribes på gerningsstedet.

Politiet har efter hændelsen eftersøgt en kvinde som har forbindelse til advokaten og har været en højt placeret jurist, og dømt for lovbrud. (Expressen)

 

ANNONSE