Nyt

Tre mænd blev lørdag aften skudt og såret i Göteborg. To unge mænd er skudt og alvorligt såret i, hvad der mistænkes for at være et mordforsøg. Den mistænkte gerningsmand blev skudt af politiet efter en vild biljagt.

Politiet bekræfter overfor Göteborgs-Posten, at politiet skød den ene af de tre mænd.

– Under en pågående händelse på Komettorget skjuter polisen en man som är förd till sjukhus, säger Sanna Lagerqvist på polisen.

Ifølge politiet er to af mændene alvorligt såret, mens manden de mener skød de to andre er lettere såret. Det er den  mand, som efterfølgende blev skudt af politiet.

Et vidne fortæller til Aftonbladet, at en vild biljagt gik forud for politiets skud:

– Det var en polisjakt och en bil jagades av polis, sen körde bilen ner i diket och det samlades massa poliser runt bilen. Det var två eller tre personer i bilen och de försökte rymma, det var då polisen avlossade tre skott, men det var en person som blev skadad. Man såg hur han föll ner när han träffades, säger ögonvittnet.

Enligt uppgift till Aftonbladet misstänktes mannen som sköts av polis för mordförsök på de två andra männen samt hot eller våld mot tjänsteman. Den flyende bilen ska ha försökt köra på en polis, som då sköt in i bilen och träffade den misstänkte i benet.

Politiet mobiliserede store styrker i forbindelse med skyderiet, skriver Aftonbladet.

– Jeg hørte politiet sige til ambulance-personalet, at en person blev skudt i ryggen, sagde et vidne til avisen.

De to som er alvorlig såret, er mellem 25 og 30 år gamle. Manden politiet mistænker for at have affyret skuddene er ca. 25-år.

anmeldelsen om skyderiet ved Komettorget kom kl. 21.33 lørdag aften. All kollektiv trafik i området blev standset af hensyn til sikkerheden.

Bergsjön er et af Sveriges 23 särskilt utsatta områden – ofte kalt no-go-områder. Områderne præges af bandekriminalitet, åbenlys narkohandel og social uro.

 

Göteborgs-Posten: Tre män skjutna i Göteborg

Aftonbladet: Tre unga män skjutna i Bergsjön

ANNONSE