Nyt

Fredag aften ankom tre biler med femten maskerede bevæbnede mænd til en rockerklub i Flakkebjerg Stationsby, syd for Slagelse. De smadrer samtlige vinduer, en parkeret bil, vælter flere motorcykler, og hærger indendørs. Sjællandske Nyheder kalder de angribende for ‘vandaler’. TV2 Øst kalder dem ‘en gruppe uden rygmærker eller anden synlig bandetilknytning’, men mon ikke det har noget med, som Ekstra Bladet skriver, at en gruppe fra klubben dagen forinden tilfældigt havde stødt ind i ‘nogle af rødderne fra Nordbyen’ på Slagelse Station, der følte sig ‘provokeret over rygmærkerne’.

Det er her vi er i 2019. Bandidos-relaterede rockerklubber, der i min ungdom ville skabe skræk og rædsel rundt omkring i forstæderne, kan i dag – qua kulturfremmed indvandring, ikke engang beskytte sig selv. Den gennemsnitlige danske lønmodtager er nederst i dominans-hierarkiet, og kan kun håbe at de tilvandrede ikke føler sig provokeret af deres blotte eksistens. Fremtiden er mere af det samme.

Historien fra TV2 Øst – Landsby fanget midt i muligt bandeopgør – nabo frygter væbnet konflikt bryder ud.

Tre biler med fem maskerede mænd raserede sidste uge store dele af motorcykelklubben Bifrost MC’s klubhus i Flakkebjerg Stationsby, og nu frygter borgerne i landsbyen for deres sikkerhed.

– Det var rigtig, rigtig ubehageligt. For mig virkede det, som om der var udbrudt krig, siger keramiker Lene Hansen, som bor i nærheden af klubhuset. Her smadrede op mod 15 maskerede gerningsmænd vinduer i bygningen og ødelagde flere motorcykler på stedet.

… Motorcykelklubben Bifrost MC, der indtil fornyelig var en afdeling af Sons Of Freedom, har relationer til rockergrupperne Bandidos og Devils Choice. Det fremgår af flere billeder på Facebook, hvor begge grupper har været til fest hos motorcykelklubben i Flakkebjerg Stationsby.”

ANNONSE